Suomen uskonnon-
opettajain liitto ry

SUOL ry:n tehtävä on vaikuttaa uskonnonopetuksen kehittämiseen ja aseman vakaana säilyttämiseen. Liitto valvoo jäsenten etuja ja järjestää tasokasta koulutusta.

Lue Lisää!

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.5

Tällä sivulla voit liittyä SUOL ry:n jäseneksi täyttämällä oheisen kaavakkeen. Jäsenyyden hinta on työssäkäyville opettajille 65 € ja opiskelijoille, työttömänä, perhevapaalla tai eläkkeellä oleville 35 €.

Tarjous! Kun liityt nyt uudeksi jäseneksemme, saat yhden ilmaisen osallistumisen valitsemaasi seminaariimme ensimmäisen jäsenyysvuotesi (12kk) aikana. Uudeksi jäseneksi katsotaan henkilö, joka ei liittyessään ole viimeiseen viiteen vuoteen ollut liiton jäsen. Liittymistarjous koskee kaikkia jäsenryhmiä (työssäkäyvä, opiskelija, työttömänä, perhevapaalla tai eläkkeellä oleva).

Jäsenenä saat useita etuja kuten viisi kertaa vuodessa ilmestyvän Synsygus-jäsenlehden. Saat myös käyttöösi salasanan, jonka avulla näet mm. ylioppilaskirjoitusten pisteytysohjeet heti tuoreeltaan. Olet tervetullut tutustumaan erilaisiin koulutustapahtumiin, matkoihin ja oppimateriaaleihin, joita SUOL ry jäsenilleen tarjoaa.

Jäsenenä olet tukemassa oman oppiaineesi kehitystä ja tulevaisuutta, sillä SUOL ry edustaa sinua eri edunvalvontaan liittyvissä elimissä.

Katsothan jäsenlehdestä myös oman paikalliskerhosi yhteystiedot!

*Pakollisia tietoja.
Nimi *
Osoite *
merkkiä jäljellä:
Puhelin *
Sähköposti *
Työsuhde * Tieto työsuhteesta kerätään jäsenmaksulajin määrittelyä varten.
Opetettavat aineet
Kouluaste
Syntymävuosi (vvvv)
Sähköpostiosoitteeni saa liittää SUOL ry:n sähköpostilistalle. * Sähköpostilistaa käytetään pääasiassa ajankohtaisista asioista sekä SUOL ry:n omista tapahtumista tiedoittamiseen noin kerran kuukaudessa. Tämän lisäksi listalla voidaan lähettää myös osallistumiskutsuja korkeakoulujen opinnäytetöiden aineistonkeruisiin sekä ulkopuolisten tahojen (esimerkiksi oppikirjakustantamoiden) kaupallisia mainoksia.
Suostun osoitetietojeni luovutukseen SUOL ry:n jäsenlehti Synsyguksen lähettämistä varten. * Jäsenlehden lähettämisestä vastaavat Alpha Graphics ja Päijät-Paino. Jäsenlehti voidaan lähettää vain, mikäli osoitetietojen luovutukseen on suostuttu.
Proforms
Reload