Suomen uskonnon-
opettajain liitto ry

SUOL ry:n tehtävä on vaikuttaa uskonnonopetuksen kehittämiseen ja aseman vakaana säilyttämiseen. Liitto valvoo jäsenten etuja ja järjestää tasokasta koulutusta.

Lue Lisää!

Ymmärrä uskontoja -heijastimet ja -kangaskassit

Ymmärrä uskontoja -heijastimet ja kangaskassit ovat tilattavissa. Heijastimen toisella puolella on Ymmärrä uskontoja -logo ja toisella puolella teksti suol.fi. Heijastin kiinnitetään papukaijalukolla.

Heijastimia myydään neljän ja kymmenen kappaleen erissä. Hinnat sisältävät kotimaan postimaksun.

  • 4 heijastinta = 10 € (sis. postimaksu)
  • 10 heijastinta = 20 € (sis. postimaksu)

Heijastin on Työterveyslaitoksen EY-tyyppitarkastama (EN 13356).

Kangaskassit on tehty tukevasta Reilun kaupan puuvillasta ja pohjan levikkeen ansiosta kassiin mahtuu useampikin kansio. Pitkillä sangoilla varustellun kassin saa kätevästi myös olalle. Kassi on käytössä todettu erittäin kestäväksi, joten siitä on iloa pitkään.

Kangaskassit maksavat 14 €/kpl. Hintaan lisätään postikulut (alkaen 4 €).

Tilaa heijastimia ja kangaskasseja tällä lomakkeella. Kun olet täyttänyt lomakkeen, maksa tilauksesi lomakkeella ilmoitetulle tilille ohjeiden mukaisesti. Mikäli valitsit laskun, saat laskun sähköpostiisi muutaman päivän kuluessa. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä liiton toiminnanjohtajaan (toimisto(a)suol.fi).

Heijastimet lähetetään kirjeenä ja kangaskassit joko kirjeenä (yksi kangaskassi) tai pakettina Postin automaattiin (kaksi tai useampia kangaskasseja). Mikäli tilaus sisältää sekä heijastimia että kangaskasseja, kaikki lähetetään yhtenä pakettina. Jos haluat paketin tiettyyn automaattiin tai Postin toimipisteeseen, kerro asiasta sähköpostitse toiminnanjohtajalle heti tilauksen tehtyäsi.

Tilaus lähetetään, kun maksu näkyy tilillämme. Jos tarvitset toimituksen nopeasti, lähetä sähköpostia liiton toiminnanjohtajalle (toimisto(a)suol.fi) ja kerro, että tilauksellasi on kiire.

Lisätiedot ja kysymykset: toimisto(a)suol.fi