Suomen uskonnon-
opettajain liitto ry

SUOL ry:n tehtävä on vaikuttaa uskonnonopetuksen kehittämiseen ja aseman vakaana säilyttämiseen. Liitto valvoo jäsenten etuja ja järjestää tasokasta koulutusta.

Lue Lisää!

Ymmärrä uskontoja -t-paidat

Uutuus! Ymmärrä uskontoja -t-paidat ovat nyt tilattavissa!

Tällä lomakkeella voit tilata SUOL ry:n Ymmärrä uskontoja -t-paitoja. Paidat ovat 60% kierrätettyä puuvillaa ja 40% kierrätettyä polyesteriä. Materiaali on miellyttävän pehmeä, sopivan paksu ja hyvin ekologinen. Paidoilla on seuraavat sertifikaatit: GRS (Global Recycled Standard), PETA-Approved Vegan ja Fair Wear.

Paidan värivaihtoehtoja on kuusi: musta, viininpunainen, tummanvihreä, harmaa, pinkki ja sininen.

Paitojen malli on unisex ja paitoja on saatavissa koosta XS kokoon 2XL (ks. kokotaulukko alta).

Paidan hinta on 20 €. Tilaukseen lisätään tilauskohtaiset käsittely- ja postikulut 9,90 €. Vinkki! Säästä postikuluissa tekemällä yhteistilaus samalla paikkakunnalla asuvan tai työskentelevän kollegan kanssa!

Kun olet täyttänyt lomakkeen, maksa tilauksesi lomakkeella ilmoitetulle tilille ohjeiden mukaisesti. Mikäli valitsit laskun, saat laskun sähköpostiisi muutaman päivän kuluessa. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä liiton toiminnanjohtajaan (toimisto(a)suol.fi).

Tee tilaus viimeistään torstaina 5.5.2022. Tämän jälkeen paidat painetaan ja postitetaan kesäkuun alkupuolella. Paino-, pakkaus- ja postitustyön hoitaa Kloffa. Mikäli jonkin värin tai koon saatavuudessa tulee ongelmia, olemme yhteydessä tilaajaan.

Lisätiedot ja kysymykset: toimisto(a)suol.fi