Suomen uskonnon-
opettajain liitto ry

SUOL ry:n tehtävä on vaikuttaa uskonnonopetuksen kehittämiseen ja aseman vakaana säilyttämiseen. Liitto valvoo jäsenten etuja ja järjestää tasokasta koulutusta.

Lue Lisää!

SUOL:n peruskoulutyöryhmä on tauon jälkeen laatinut jälleen peruskoulun päättökokeen lukuvuodelle 2019–2020. Uuden opetussuunnitelman kunniaksi päättökoe on ilmaiseksi tarjolla SUOL ry:n jäsenille. Kirjaudu sisään jäsenalueelle ja klikkaa alla olevaa linkkiä!

Peruskoulun päättökoe 2020

Muille kuin jäsenille päättökoetta myydään 40€ hintaan. Tilaukset toiminnanjohtajalta osoitteesta toimisto(a)suol.fi. Kerro tilauksen yhteydessä koulusi nimi ja laskutusosoite.

Kokeesta on laadittu kaksi eri versiota: tavallinen koe ja eriytetty koe. Molemmat ovat saatavilla sekä PDF- että DOCX-muodossa – jälkimmäistä voi käyttää esimerkiksi sähköisen kokeen pohjana. Molempien kokeiden kesto on 60 minuuttia. Eriytettyä koetta voi käyttää eri tavoin oppilaan ja opettajan yhteisen harkinnan mukaan. Eriytetystä kokeesta voi kuitenkin saada korkeintaan hyvän (8) arvosanan. Molemmat kokeet ovat saatavilla sekä suomeksi että ruotsiksi. Korjausohjeet kokeisiin julkaistaan syksyn aikana.

Osallistu kilpailuun!
SUOL palkitsee kolme parhaiten vastannutta oppilasta keväällä 2020. Opettajia pyydetään lähettämään koulun paras koepaperi (tasatilanteessa parhaat koepaperit) skannattuna korjausmerkintöjen kanssa SUOL:n toiminnanjohtajalle osoitteeseen toimisto(a)suol.fi 8.5.2020 mennessä (huom! määräaikaa pidennetty viikolla). Kerro viestissä oma nimesi sekä koulusi nimi.