Suomen uskonnon-
opettajain liitto ry

SUOL ry:n tehtävä on vaikuttaa uskonnonopetuksen kehittämiseen ja aseman vakaana säilyttämiseen. Liitto valvoo jäsenten etuja ja järjestää tasokasta koulutusta.

Lue Lisää!

Suomalaisen tutkimuksen ja kulttuurielämän perinteikäs linnake Villa Lante sijaitsee upealla paikalla Gianicolo-kukkulan päällä. Kukkulalta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät koko Rooman ylle. Villa Lantessa toimivan Suomen Rooman-instituutin arvokkaana tehtävänä on saattaa Suomen kulttuurielämä yhteyteen antiikin kulttuurin kanssa. Nyt uskonnonopettajilla on mahdollisuus päästä kokemaan tuo yhteys!

Suomen uskonnonopettajain liitto ry:n jäsenille järjestetään kurssi Villa Lanteen Roomaan. 12.–25.6.2006 järjestettävän kurssin teemana on keskiajan pyhiinvaeltajien Rooma. Kurssille pääsee kahdeksan uskonnonopettajaa. Kurssin opetus ja majoitus ovat valituille ilmaisia. Matkat ja ruoat osallistu­jien tulee maksaa itse.

Kurssimatkasta kiinnostuneita pyydetään lähettämään vapaamuotoinen hakemus liiton toiminnanjohtajalle postiosoitteeseen (SUOL ry, PL 335, 00101 Helsinki) tai sähköpostiosoitteeseen (suol.toimisto(at)suol.fi). Hakemus tulee palauttaa viimeistään 31.10.2005. Vain kahdeksan valittua pääsee matkalle. Valintaan vaikuttavat muun muassa aktiivisuus paikallisen tai valtakunnallisen tason liiton toiminnassa, tiedon jakamiseen liittyvät tekijät (esitys siitä, miten jakaisit kurssilta saatua tietoa muille uskonnonopettajille tai oppilaille) sekä perustelut, miksi juuri sinut tulisi valita kurssille mukaan.