Suomen uskonnon-
opettajain liitto ry

SUOL ry:n tehtävä on vaikuttaa uskonnonopetuksen kehittämiseen ja aseman vakaana säilyttämiseen. Liitto valvoo jäsenten etuja ja järjestää tasokasta koulutusta.

Lue Lisää!

Suomen uskonnonopettajain liitto ry:n jäsenille järjestetään kurssi Villa Lantessa Roomassa 3.-16.6.2019.

Kurssille pääsee mukaan yhdeksän uskonnonopettajaa. Kurssin opetus ja majoitus ovat valituille ilmaisia. Matkat ja ruuat osallistujat maksavat ja huolehtivat itse.

Kurssilla käsitellään antiikin ja keskiajan teemoja, jotka muokataan aineryhmän mukaan.

Kurssille haetaan vapaamuotoisella hakemuksella 30.9.2018 mennessä. Hakemukset toimitetaan liitetiedostona toiminnanjohtajan sähköpostiin toimisto(a)suol.fi. Hakemukseen tulee liittää perustelut, miksi haluaa tulla valituksi. Valintaan vaikuttavat suunnitelmat kurssilta saatujen tietojen ja taitojen jakamisesta oppilaille sekä muille uskonnonopettajille. Lisäksi aktiivisuus SUOL ry:n toiminnassa katsotaan eduksi.

Kurssin hakijat valitsee SUOL ry:n hallitus. Kaikille hakijoille tiedotetaan päätöksestä marraskuun alussa.

Suomalaisen tutkimuksen ja kulttuurin tukikohta Villa Lante sijaitsee upealla paikalla Roomassa Gianicolo-kukkulalla. Villa Lantessa toimiva Suomen Rooman -instituutin tehtävä on saattaa Suomen kulttuurielämä yhteyteen antiikin kulttuurin kanssa (www.infrome.org). Kesäkuussa 2019 on uskonnonopettajien vuoro.