Suomen uskonnon-
opettajain liitto ry

SUOL ry:n tehtävä on vaikuttaa uskonnonopetuksen kehittämiseen ja aseman vakaana säilyttämiseen. Liitto valvoo jäsenten etuja ja järjestää tasokasta koulutusta.

Lue Lisää!


Kurssille valitaan kahdeksan uskonnonopettajaa. Kurssin opetus ja majoitus ovat valituille ilmaisia. Matkat ja ruuat osallistujat maksavat ja huolehtivat itse. Kurssilla käsitellään antiikin ja keskiajan teemoja, jotka muokataan aineryhmän mukaan.

Kurssille haetaan vapaamuotoisella hakemuksella 30.9.2022 mennessä. Hakemukset toimitetaan liitetiedostona toiminnanjohtajan sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hakemukseen tulee liittää perustelut, miksi haluaa tulla valituksi. Valintaan vaikuttavat suunnitelmat kurssilta saatujen tietojen ja taitojen jakamisesta oppilaille sekä muille uskonnonopettajille. Lisäksi aktiivisuus SUOL ry:n toiminnassa on eduksi.

Kurssin osallistujat valitsee SUOL ry:n hallitus. Kaikille hakijoille tiedotetaan päätöksestä viimeistään 31.10.2022.
 
Suomalaisen tutkimuksen ja kulttuurin tukikohta Villa Lante sijaitsee upealla paikalla Roomassa Gianicolo-kukkulalla. Villa Lantessa toimiva Suomen Rooman-instituutin tehtävä on saattaa Suomen kulttuurielämä yhteyteen antiikin kulttuurin kanssa (infrome.org). Kesäkuussa 2023 on uskonnonopettajien vuoro.