Suomen uskonnon-
opettajain liitto ry

SUOL ry:n tehtävä on vaikuttaa uskonnonopetuksen kehittämiseen ja aseman vakaana säilyttämiseen. Liitto valvoo jäsenten etuja ja järjestää tasokasta koulutusta.

Lue Lisää!

Syysseminaarin aiheena on ”Hengellistä elämää ja uskontopolitiikkaa Venäjällä”.

Vietä päivä Pietarissa tutustuen kaupungin uskonnollisiin nähtävyyksiin. Tutustumme Kazanin katedraaliin, joka toimi neuvostoaikana uskontojen ja ateismin museona, Aleksanteri II:n surmapaikalle rakennettuun Verikirkkoon eli Kristuksen ylösnousemuksen kirkkoon, Pyhän Marian kirkkoon (Inkerin evankelisluterilaisen kirkon pääkirkko) sekä Pietari Suuren perustamaan Aleksanteri Nevskin luostariin. Luostarin hautausmaalle on haudattu monia venäläisiä kuuluisuuksia mm. Tšaikovski ja Dostojevski. Asiantuntijanamme toimii Kirkon ulkoasiainosaston johtaja TT, VTM, dos. Kimmo Kääriäinen. 

Viisumivapaan risteilyn hinta arviolta n. 350 € (40 lähtijää). Hintaan sisältyy majoitus 2-hengen A-luokan hytissä, aamiaiset ja buffet-illalliset laivalla, luennot laivalla, tutustumiskohteiden pääsymaksut, sekä bussikuljetukset ja muut maihinnousuun tarvittavat pakolliset maksut Pietarissa. Mahdollisesti myös lounas Pyhän Marian kryptassa. Ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Jos innostuit, tiedustelut ja ilmoittautumiset jaana.tahvanainen(at)jalasjarvi.fi gsm 040-5929823. Paikkoja on rajoitetusti.

Risteilyaikataulu St. Peter Line, M/S Princess Maria: lähtö 18.9. Helsinki, Länsisatama klo 18:00, paluu Helsinkiin 20.9. klo 08:00.