Suomen uskonnon-
opettajain liitto ry

SUOL ry:n tehtävä on vaikuttaa uskonnonopetuksen kehittämiseen ja aseman vakaana säilyttämiseen. Liitto valvoo jäsenten etuja ja järjestää tasokasta koulutusta.

Lue Lisää!

Onko mielessäsi erityisen ansioitunut uskonnonopettaja, jonka oivallisuus olisi syytä huomioida ja palkita? Ilmianna hänet meille!

SUOL ry palkitsee Vuoden uskonnonopettajan talvipäivillä lauantaina 5.2.2022. Palkittava voi olla opetuksessaan innostava, uskonnonopetuksen pitkäjänteinen kehittäjä, kannustava kollega ja aktiivinen toimija SUOL:ssa tai paikalliskerhossa.

Lähetä ehdotuksesi Vuoden uskonnonopettajaksi tällä lomakkeella 1.12. mennessä.

Lomake on laadittu valintaperusteiden mukaisesti. Vuoden uskonnonopettajaksi ehdotettavan ei tarvitse täyttää kaikkia näitä kriteereitä, vaan osa niistä voi painottua muita perusteita enemmän.

Valintaperusteita ovat:
 •    Aktiivisuus liitossa ja/tai paikalliskerhossa
•    Kollegiaalisuus
•    Oppiaineen kehittäminen
•    Uskonnonopetuksen aseman edistäminen
•    Oppilaiden tai opiskelijoiden innostaminen ja motivointi
•    Materiaalin tuottaminen ja jakaminen muiden käyttöön

Lomakkeella pyydetään sekä ehdotettavan että ehdottajan yhteystietoja Vuoden uskonnonopettajan tavoittamista ja mahdollisten lisätietojen pyytämistä varten. Lomakkeelle tallennetut yhteystiedot tulevat vain SUOL:n toiminnanjohtajan ja puheenjohtajan tietoon ja ne poistetaan, kun SUOL ry:n hallitus on valinnut Vuoden uskonnonopettajan 2022.

Lisätiedot ja kysymykset: toimisto(a)suol.fi